PLANUL NATIONAL DE REDRESARE SI REZILIENTA

Pilonul VI – Politici pentru noua generatie

Componenta 15 – Educatie

Reforma 4 – Crearea unei rute profesionale complete pentru învatamântul tehnic superior

Apelul  de proiecte cu titlul „Îmbunatatirea infrastructurii liceelor cu profil agricol”, runda a II-a

finantat prin Investitia 7– Transformarea liceelor agricole în centre de profesionalizare

 

Nr.    734.5          /  06.06.2025

 

 

Invitatie de participare-Solicitare oferta furnizare produse pentru achizitia

DOTARE ATELIER DE PRACTICA; DOTARE CANTINA CU ECHIPAMENTE DE LUCRU ?I MOBILIER

 

În atentia agentilor economici interesati,

 

Colegiul ”Emil Negrutiu”, cu sediul în Turda, str. Agriculturii  nr. 27, Jud. Cluj, cod postal 401100, telefon / fax 0264-312637, e-mail colemilnegrutiu@gmail.com, CUI 5528288, beneficiara a contractului de finantare pentru implementarea proiectului:  INTINERIM COLEGIUL „EMIL NEGRUTIU”,  în cadrul apelului „Îmbunatatirea infrastructurii liceelor cu profil agricol”, prin PNRR\ Pilonul VI. Politici pentru noua generatie\ Componenta C15: Educatie \ Reformei 4 - Crearea unei rute profesionale complete pentru învatamântul tehnic superior\ Investitia 7. Transformarea liceelor agricole în centre de profesionalizare

 anunta efectuarea achizitiei publice de produse pentru  DOTARE ATELIER DE PRACTICA; DOTARE CANTINA CU ECHIPAMENTE DE LUCRU ?I MOBILIER, achizitia care vizeaza dotarea cantinei si atelierului de practica  cu urmatoarele echipamente de specialitate:

Lista echipamente propuse pentru cantina:

·        grebla inox

·        masa de strecurat legume

·        masa de lucru cu raft jos

·        masa de lucru cu polietilena si raft jos

·        sterilizator de cutite

·        rafturi inox pentru perete

·        frigider orizontal

·        frigider vertical cu o usa

·        frigider vertical cu doua usi

·        curatitor de ceapa (capacitate 2 kg/5 litri)

·        butuc taiat carne

·        masina de tocat carne cu sistem de racire

·        cratita inox 100 l

·        cratita inox 150 l

·        oala cilindrica inox

Lista echipamente propuse pentru atelier de practica:

·        rafturi metalice cu 4 etaje (x2)

·        frigider vertical cu 2 usi

·        mixer planetar

·        frigider orizontal

·        masa de lucru cu raft jos

·        grebla inox

·        carucior colectare deseuri (17x2/1)

·        aragaz cu o flacara

·        aragaz cu patru flacari si dulap încorporat

·        plita cu gaz

·        hota

·        friteuza profesionala

·        masa pentru razuirea vaselor

·        masa de spalat cu chiuveta

·        chiuveta de spalare oale

·        masina de spalat vase

·        oala cilindrica inox 

cu codurile CPV:

*     39141000-2;  Mobilier si echipament de bucatarie

*     39221100-8; Ustensile de bucatarie

*     39221180-2; Ustensile de gatit

*     39711130-9; Frigidere

*     42716110-2; Echipament de spalare

 

Prin prezenta, va invitam sa ne transmiteti oferta dumneavoastra de pret pentru produse de DOTARE ATELIER DE PRACTICA; DOTARE CANTINA CU ECHIPAMENTE DE LUCRU ?I MOBILIER, necesara pentru derularea proiectului.

 

Obiectivul general al proiectului Întinerim Colegiul „Emil Negrutiu” este de a moderniza si reabilita infrastructura scolii pentru a crea un mediu de învatare sigur, eficient si atractiv, care sa sprijine formarea si dezvoltarea tinerilor în domeniile agricol si tehnic. Acest obiectiv îsi propune sa aduca beneficii atât elevilor, oferindu-le resurse educationale si conditii de studiu optime, cât si comunitatii locale, prin atragerea unui numar mai mare de elevi si reducerea cheltuielilor legate de asigurarea utilitatilor. Prin aceasta investitie, colegiul urmareste sa devina un centru de excelenta în educatia agricola, contribuind la dezvoltarea tinerilor si la cresterea calitatii fortei de munca din zona.

Procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica: procedura de achizitie directa (in afara platformei SEAP).

 

 

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.  Pentru atribuirea contractului de achizitie, se va utiliza criteriul de atribuire "pretul cel mai scazut", conform art. 187 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice.

Alegerea acestui criteriu este justificata de urmatoarele considerente:

  • Produsele solicitate  sunt standardizate, având specificatii tehnice clare, usor comparabile;
  • Nu sunt necesare evaluari calitative sau tehnico-functionale complexe care sa impuna aplicarea altor criterii;
  • Se asigura o comparabilitate obiectiva si transparenta între ofertele depuse;
  • Se urmareste eficienta utilizarii fondurilor publice prin obtinerea celui mai avantajos pret în raport cu specificatiile minime solicitate.

Prin urmare, atribuirea contractului/contractelor va fi facuta ofertantului care îndeplineste cerintele minime si ofera pretul total cel mai scazut.

 

Documentatia se poate obtine prin descarcarea acesteia de pe pagina web a Beneficiarului  emilnegrutiu.ro   sau  în format tiparit de la sediul Achizitorului sau în format electronic printr -o solicitare a documentelor pe  e-mail la  colemilnegrutiu@gmail.com.

 

Data limita de depunere a ofertelor (pe  e-mail la  colemilnegrutiu@gmail.com sau in plic la sediul beneficiarului):  25.06.2025, ora 14:00

 

Data si ora deschiderii ofertelor: 25.06.2025, ora 16:00

 

Valoarea achizitiei: estimativ  269.760,00 lei- valoare fara TVA:

 

·        Dotare cantina cu echipamente si mobilier:            85.654,00 lei

·        Dotare atelier de practica (industria alimentara)   : 184.106,00 lei

 

Lista produselor care vor fi achizitionate de catre beneficiar: COLEGIUL ”EMIL NEGRUTIU” TURDA:

 

*     Lista echipamente propuse pentru cantina (valoare estimate 85.654,00 lei fara TVA)

 

Nr. crt

Denumire echipament

Descriere tehnica minima

1.       

GREBLA INOX

Grebla din inox alimentar, diametru 400 mm, utilizata pentru amestecarea preparatelor în vase mari.

2.       

MASA DE STRECURAT LEGUME

Masa din inox cu suprafata perforata pentru scurgerea si strecurarea legumelor, dimensiuni 1200x700x850 mm.

3.       

MASA DE LUCRU CU RAFT JOS

Masa de lucru din inox cu polita inferioara pentru depozitare, dimensiuni 1200x700x850 mm.

4.       

STERILIZATOR CUTITELOR

Sterilizator electric cu suport pentru cutite, dimensiuni 550x600x120 mm, capacitate minim 6 bucati.

5.       

SIMPLE RAFT PT PERETE

Raft simplu din inox pentru montare pe perete, dimensiuni 1200x300x30 mm, capacitate portanta min. 30 kg.

6.       

FRIGIDER ORIZONTAL

Frigider tip lada orizontala, volum net min. 400 litri, temperatura de lucru 0°C/+8°C, dimensiuni 1870x700x850 mm.

7.       

CURATITOR CEAPA 2 KG/5 LT

Echipament automat de curatat ceapa, capacitate minima 2 kg / 5 litri, carcasa inox.

8.       

BUTUC TAIAT CARNE

Butuc profesional pentru transare carne, structura din inox si suprafata din polietilena, 700x700x850 mm.

9.       

MASA DE LUCRU CU POLITILEN SI DUPAP JOS

Masa profesionala cu blat din polietilena si raft inferior, dimensiuni 2400x700x850 mm.

10.    

MASINA DE TOCAT CARNE CU RACIRE

Masina profesionala de tocat carne cu sistem de racire integrat, capacitate minim 200 kg/h.

11.    

FRIGIDER VERTICAL CU USA

Frigider vertical profesional, 1 usa, volum net minim 500 litri, temperatura 0°C/+8°C.

12.    

FRIGIDER VERTICAL CU 2 USI

Frigider vertical profesional, 2 usi, volum net minim 900 litri, temperatura 0°C/+8°C.

13.    

RAFT PT PERETE INOX

Raft din inox alimentar pentru montare pe perete, dimensiuni 1200x300x30 mm.

14.    

CRATITA INOX 100 LT

Cratita din inox alimentar, capacitate 100 litri, fund triplu pentru distributie uniforma a caldurii.

15.    

CRATITA INOX 150 LT

Cratita din inox alimentar, capacitate 150 litri, mânere ergonomice, fund antiaderent.

16.    

OALA CILINDRICA

Oala cilindrica din inox, capacitate utila min. 50 litri, destinata fierberii la volum mare.

 

*     Lista echipamente propuse dotarii atelierului de practica (valoare estimata fara TVA 184.106,00 lei)

 

Nr. Crt.

Echipament

Descriere tehnica minima

1.      

RAFTURI CU 4 ETAJE

Raft metalic din inox, 4 etaje reglabile, dimensiuni  1900x600x1600 mm, capacitate portanta minim 200 kg.

2.      

FRIGIDER VERTICAL CU 2 USI

Frigider vertical profesional cu 2 usi, volum net minim 900 litri, temperatura reglabila între 0°C si +8°C.

3.      

MIXER PLANETAR

Mixer planetar model PM40, bol 40 litri, 3 trepte viteza, turatii 91/164/296 rpm, motor 1.5 kW.

4.      

FRIGIDER ORIZONTAL

Frigider orizontal tip lada, capacitate minima 400 litri, temperatura de lucru 0°C/+8°C.

5.      

MASA DE LUCRU CU RAFTUL JOS

Masa profesionala din inox cu raft inferior, dimensiuni 1900x700x850 mm.

6.      

GREBLA INOX

Grebla inox alimentar pentru amestec, diametru 400 mm, rezistenta la temperaturi ridicate.

7.      

CARUCIOR PT GN 17x2/1

Carucior din inox pentru tavi GN 2/1, 17 niveluri, dimensiuni 590x715x1600 mm, cu roti blocabile.

8.      

ARAGAZ O FLACARA

Aragaz profesional cu o flacara, constructie inox, aprindere electrica, dimensiuni 400x500x500 mm.

9.      

ARAGAZ PATRU FLACARE CU DULAP

Aragaz inox cu 4 flacari, dulap inferior, dimensiuni 800x900x900 mm.

10.   

PLITA /GAS (SMOOTH PLATE)

Plita neteda pe gaz, constructie din inox, suprafata neteda de gatit, dimensiuni 800x900x900 mm.

11.   

FRITEUZA W/GAS

Friteuza profesionala pe gaz, capacitate min. 2x8 litri, dimensiuni 800x900x900 mm.

12.   

MASA DE RAZUIREA VASELOR

Masa inox pentru razuirea vaselor, suprafata rezistenta, 1600x600x850 mm.

13.   

MASA DE SPALAT CU CHIUVETA

Masa cu chiuveta integrata, inox, dimensiuni 900x750x850 mm, cu sifon inclus.

14.   

MASINA DE SPALAT VASELOR

Masina profesionala de spalat vase, capacitate 1000 pl/h, dotata cu pompa detergent si clatire.

15.   

HOTA TIP BOX FARA FILTER

Hota inox tip box, fara filtru, pentru evacuarea vaporilor, dimensiuni 1000x1000x500 mm.

16.   

MASA PT VESE SPALATE

Masa inox pentru vase curate, 900x750x850 mm, prevazuta cu margini antistropire.

17.   

CHIUVETA DE SPALARE OALE

Chiuveta inox dubla pentru spalare oale, dimensiuni 1200x800x500 mm.

18.   

RAFTURI CU 4 ETAJE

Raft metalic din inox, 4 etaje reglabile, dimensiuni  1600x400x1600 mm, capacitate portanta minim 200 kg.

19.   

OALA CILINDRICA INOX

Oala cilindrica profesionala din inox alimentar, capacitate minima 80 litri, fund termoizolant.

 

 

Oferta se transmite pe  e-mail la adresa  colemilnegrutiu@gmail.com sau in plic la sediul beneficiarului.   Prin urmare va rugam sa analizati  documentatia si sa completati formularele atasate pentru ofertanti, aferente achizitiei directe. Oferta se va intocmi  in lei, preturile nu vor include TVA. Precizati va rugam si termenul de valabilitate a ofertelor.

Livrarea produselor se va face la adresa specificata de COLEGIUL  ”EMIL NEGRUTIU” TURDA si se va face pe cheltuiala furnizorului.

 

Intocmit,

Prof.  Catana Monica

 

 

Director,

Prof. Gavrilescu Timea Karola

 Publicat, azi 06.062025